Over Mij

Hey! Ik ben Jasper Pieterse, de eigenaar van watersportweb.nl!

Na jaren te hebben genoten van vele maanden (zo niet jaren!) op het water vond ik het eindelijk tijd om mijn ervaringen eens te delen.

Samen met mijn ouders heb ik alle uithoeken van het land bezocht met de boot. Zo zijn wij op de hoogte van alle leuke en unieke locaties.

Voel je vooral vrij om mij een berichtje te sturen als je vragen of opmerkingen hebt!

Over Jasper Pieterse

Ik ben dus Jasper Pieterse, een 24 jarige Hollander, geboren in wat eigenlijk alleenmaar genoemd kan worden als een watersportfamilie.

Eigenlijk sinds ik geboren was namen mijn ouders me mee op de boot. Ik hoor nog vaak hoe ik als baby een riant bed had terwijl mijn ouders op een dun matje sliepen. Uiteindelijk was het het meer dan waard, zeggen ze dan ook.

Daarnaast was mijn opa de bedenker van de Pieterse vlet, een botenmerk die tot heden te zien is op het water.

Mijn eigen ervaring met de watersport begon dus al sinds ik een jaartje oud was. Toen hadden mijn ouders een Doerak gekocht en opgeknapt,

Maar zoals eerder benoemd was die boot wat klein voor ons allemaal, dus zijn ze op zoek gegaan naar een ruimere boot. En die was gevonden. Een kotter.

Hier heb ik persoonlijk mijn meeste booturen op gedraaid. Iedere zomervakantie waren wij wekenlang door heel Nederland aan het varen.

Maar na enkele jaren was er een nieuwe liefde op het oog. Een prachitge Linssen 430. En op den duur is deze ingeruild voor een Linssen 500, een werkelijk prachtschip.

Mijn Werkervaring

Gedurende de jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met ondernemen. Ik houd ervan om iets op te zetten uit het niets. En deze site is daar wederom onderdeel van.

Ik heb twee jaartjes op de Hoge School van Rotterdam gezeten aan de studie Bedrijfskunde. Echter ben ik hiermee gestopt om mijn echte passie te kunnen achtervolgen.

Even tussendoor, je kan een uitgebreidere versie van mijn werkervaring vinden op mijn LinkedIn!

Gedurende de jaren heb ik meerdere websites gemaakt die gezamelijk meer dan 4 miljoen mensen wereldwijd hebben bereikt.

Ook besteed ik veel aandacht aan een andere sociale outlet, Youtube. Hier deelde ik in de eerste instantie mijn ervaringen met het maken van websites, maar dat is ondertussen uitgegroeid tot een digitaal dagboek met betrekking tot ondernemen.

Tegenwoordig ben ik ook werkzaam als marketingmedewerker bij een verzekeringenbureau. Hier pas ik mijn creativiteit toe aan een van nature traditionele tak.